فلسفه تاسیس شورای حل اختلاف، توسعه مشارکت مرمی است

ارسال شده توسط ادمین در 1 بهمن 1393 ساعت 23:09:59

فلسفه تاسیس شورای حل اختلاف، توسعه مشارکت مرمی است

مستشار محاکم تجدید نظر و سرپرست شورای حل اختلاف منطقه یازده گفت:‌ فلسفه تاسیس شورای حل اختلاف،‌ توسعه مشارکت مردمی بوده است.

 علیرضا حسینیان در نشست « گذری بر قوانین و مقررات جاری در شوراهای حل اختلاف » که در سازمان بسیج حقوقدانان برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه تشکیل شورای حل اختلاف،‌ توسعه مشارکت مردمی است، یعنی مردم در حل و فصل اختلافات خودشان شریک می‌شوند، البته زیر نظر قوه قضاییه.

حسینیان ادامه داد:‌ بودجه شورای حل اختلاف آنقدر کم است که رئیس شورای حل اختلاف یک بار گفته بود که ما حاضریم از زیرمجموعه قوه قضاییه درآییم و زیر نظر دولت قرار گیریم.

مستشار محاکم تجدیدنظر درباره اهداف شورای احل اختلاف اظهار کرد: کاهش مراجعات مردم به دادگستری، حل اختلافات محلی، برقراری صلح و سازش، حل و فصل اموری که ماهیت قضایی ندارند یا ماهیت قضایی آن‌ها از پیچیدگی کمتری برخوردار است، تامین دلیل و میانجی‌گری از جمله اهداف تاسیس شورای حل اختلاف است.

حسینیان با تاکید بر اینکه ما در بحث سازش ورود پیدا می کنیم نه در بحث حکمی، گفت: نگاه ما در شورای حل اختلاف باید نگاه ارزشی باشد تا بتوانیم کارها را به نحو مطلوبی به سرانجام برسانیم.

وی با اشاره به لایحه جدید شورای حل اختلاف ادامه داد: در لایحه جدید شورای حل اختلاف به دو بخش شورای اختلاف یک و دو تقسیم شده است. شورای اختلاف یک فقط به دعاوی مالی و تا پنج میلیون تومان رسیدگی می کرد ولی در لایحه جدید درخواست دعاوی مالی از پنج به بیست میلیون تومان افزایش یافته است و شورای اختلاف دو فقط برای مصالحه است.

ایسنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید:


  • درباره ما

    موسسه حقوقی فقیه نصیری در بهار سال هشتاد و هشت به همکاری سه نفر از وکلای پایه یکم دادگستری ، عضو کانون وکلای دادگستری استان مازندران ، به مدیریت عاملی آقای البرز فقیه نصیری، ریاست آقای احسان فقیه نصیری و نائب رئیسی آقای گودرز فقیه نصیری(با بیش از دو دهه فعالیت در این عرصه) تحت ...

  • ارتباط با ما

    نشانی: چالوس، مقابل دادگستری، ساختمان وکلا، طبقه اول، واحد سوم

    تلفن: 01152255455 , 01152254080